Over Esther Sels

Muziek en Esther zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Ze kon amper stappen toen ze al in Madonna’s voetsporen wilde treden. Haar familie entertainen was het liefste wat zangeres Esther deed. De weg van de huiskamer naar het podium lag dus helemaal voor de hand en het werd een prachtig parcours met mooie herinneringen.

De vroege carrière van zangeres Esther

Na de eerste pianolessen volgde Esther Sels al snel ook intense zang- en danscoaching in The Young Artists School, onder leiding van Maggi Toussaint en Dany Caen. Haar overwinning tijdens de VTM-Soundmixshow op amper 16-jarige leeftijd en haar finaleplaats in Idool 2007 vormden een mooie start van de carrière van Esther.

Van Idool-finaliste tot veelzijdige zangeres​

Verschillende soloprojecten en samenwerkingen met o.a. Regi, Koen Buyse, Isabelle A, Ianthe Tavernier en producers met naam en faam hebben haar de muzikale know-how gegeven om uit te groeien tot een veelzijdige zangeres, zowel op het podium als in de studio.

Een intensieve coaching door Kim Chandler (vocal coach The Voice UK , backing-vocals voor o.a. The Beegees, Björk, Natalie Cole etc.) brachten Esther's techniek én performances tot een nog hoger niveau. 

 

BIOGRAFIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akoestische live muziek op feesten

 

De laatste jaren verdiepte Esther Sels zich in een aantal akoestische projecten en ontdekte ze de meerwaarde van live muziek op allerlei events, zoals bedrijfsfeesten en recepties en huwelijksfeesten. Esther werkt samen met eventplanners over heel het land en is dan ook heel trots om schitterende feesten en projecten op muzikaal vlak te kunnen verzorgen.

Zangeres Esther toert het hele land door en biedt live muziek op trouwfeesten en recepties. Ze werkt samen met een liveband in verschillende bezettingen: een duet, trio of partyband. Ook akoestische muziek voor ceremonies of tuinfeesten worden door Esther Sels en haar band voorzien.

 

Zingen is meer dan een passie voor Esther. Het is de rode draad in haar leven en dat zal het altijd blijven. Eens ze op het podium staat, is de verbondenheid met haar muziek zo krachtig dat ze enkel nog maar kan genieten en dat enthousiasme brengt ze perfect over op haar publiek.

 

Meer weten? Neem zeker eens een kijkje tussen de foto’s en video’s van haar voorgaande performances. 

D230D4E4-36E7-4EF1-8339-20785CE2BDCB_Facetune_22-09-2019-17-07-15.jpeg
Bekijk alle media >