FORMULES LIVEMUZIEK

Bent u op zoek naar een live band met muziek voor een ceremonie of trouwfeest? Of eerder een rustige akoestische live muziek op uw receptie? Zangeres Esther Sels kan u verschillende formules aanbieden om uw feest op te fleuren met zowel een duo, trio of partyband. 

 

AKOESTISCHE DUO COVERBAND

LIVE MUZIEK OP EVENT OF RECEPTIE

Bij de duoformule kan u kiezen of Esther wordt bijgestaan door ofwel een pianist ofwel een gitarist. De muzikant naar uw keuze kan zowel een intieme babyborrel muzikaal begeleiden, of live muziek brengen op een verjaardagsfeest, nieuwjaarsdrink of personeelsfeest. We bepalen samen welk genre uw voorkeur geniet, en u kan kiezen tussen soul, pop, jazz, classics en zoveel meer. 

 

De basisset bestaat uit 2 delen van 50 minuten met een korte pauze, maar ook hierin kan gevarieerd worden.

LIVE MUZIEK OP CEREMONIE OF VIERING

Muziek tijdens een ceremonie of intieme viering is van essentiële waarde en vaak ook heel persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan de livemuziek die u zou willen horen tijdens uw huwelijksreceptie, doopfeest of ceremonie. Samen met ofwel een pianist of gitarist worden uw songs uitermate zorgvuldig voorbereid en komen we tegemoet aan uw specifieke wensen.


Een ceremonie bestaat uit max. 6 nummers, te kiezen uit een huwelijksrepertoire of uw persoonlijke keuze.

 

AKOESTISCHE TRIO COVERBAND

AKOESTISCHE BAND OP EVENT OF RECEPTIE

Om een meer dynamische vibe te creëren tijdens uw feest of huwelijk kan u kiezen voor begeleiding van zowel piano als gitaar. Door een drie koppige band in te schakelen wordt uw feest meteen van een optimale muzikale sfeer voorzien.

 

In samenspraak kan er bepaald worden welk genre uw voorkeur heeft: soul, pop, jazz, classics enz. Hier wordt rekening mee gehouden bij het opstellen van de playlist.

 

De basisset bestaat uit 2 delen van 50 minuten met een korte pauze, maar ook hierin kan gevarieerd worden.

LIVE BAND OP CEREMONIE OF VIERING

Muziek kan uw ceremonie of plechtigheid een emotionele toets bezorgen. Daarom dat Esther samen met pianist en gitarist voor de geschikte muzikale setting inschakeld kan worden. De songs worden uitermate zorgvuldig voorbereid en komen tegemoet aan uw specifieke wensen.

 

Een ceremonie bestaat uit max. 6 nummers, te kiezen uit een huwelijksrepertoire of uw persoonlijke keuze.

 

LIVE PARTYBAND VOOR TROUW OF FEESTEN

Heeft u nood aan livemuziek voor uw feest die een schitterende ambiance creëert waarbij u en uw gasten maar al te graag de dansschoenen aantrekken? Dan kan u ervoor kiezen om voor een mobiele band te gaan en eventueel een ritmesectie toe te voegen aan de akoestische setting. Drums en een nauwkeurige selectie van topsongs zijn de ideale combinatie om de dansvloer in een snel tempo vol te laten lopen.

 

Ook voor een subtiele opbouw van diner naar avondfeest kan gezorgd worden.

 

De basisset bestaat uit 2 delen van 50 minuten met een korte pauze, maar variaties hierop zijn mogelijk.

  • Facebook Esther Sels
  • Instagram Esther Sels
  • YouTube Esther Sels